top of page
HIGHLAND GAMES .png

Easy-Going

Easy-going is een door Vanderkruit SportsEvents ontwikkeld Highland Game programma.

Het programma is zo ingericht dat iedere soort groep deel kan nemen. Stroop je mouwen op, waan je in Schotland en beleef een actieve middag met een hoge fun factor.

Het volledige easy-going programma bestaat uit 5 onderdelen en een 6e finale-onderdeel. Dit is een middag vullend programma en duurt maximaal 4 uur. We bieden echter ook de mogelijkheid om losse onderdelen te boeken om zo een verkort programma samen te stellen.

lees verder

De onderdelen

Archery – handboogschieten

Tijdens dit onderdeel word je uitgedaagd om op een doelblok te schieten. Je schiet met een originele Westernboog van 15 meter afstand. Durf jij een schot te wagen? Lees meer.

Putting the shot – Keistoten

Tijdens dit onderdeel werp je rivierkeien zo krachtig mogelijk vooruit. Probeer met jouw team de grootste afstand te overbruggen. Lees meer. 

 

Caber tossing – Boomstamwerpen

Bij het caber tossing onderdeel ga je aan de slag met een echte boomstam. Je probeert deze op te tillen en in een rechte lijn naar voren te bewegen. Laat je niet imponeren, want, techniek speelt hierbij een belangrijkere rol dan kracht. Laat je precisie en concentratie het werk doen! Lees meer.

 

Javelin throwing – Speerwerpen

Tijdens javelin throwing werp je enorme dartpijlen met prachtige, gekleurde ganzenveren onderhands naar grote blokken hout. Lukt het jouw team de javelin vanaf zeven meter afstand in de roos te werpen? Lees meer.

 

Scottish pickles – Schots knotswerpen

Tijdens dit onderdeel gaan we terug in de tijd en werp je een pickel – de Schotse variant van de bietenknots – van een afstand van tien meter door een houten wigwambouwwerk. Strijd samen met je team voor een zo hoog mogelijke score die je bereikt door je pickle ver tussen de palen door te gooien. Focus! Lees meer.

 

Tug of war – Touwtrekken

Touwtrekken: inmiddels wereldberoemd en één van de oudste bekende manieren van teamsport. Het is erop of eronder. Welk team is het sterkst en haalt de ander onderuit? Bij uitstek hét finalespel.

Prijzen

Het volledige Easy-Going Programma – met alle 5 de onderdelen en finalespel – bedraagt  €42,50 p.p.

 

Losse onderdelen

2 onderdelen: €25,00 p.p.

3 onderdelen: €30,00 p.p.

4 onderdelen: €35,00 p.p.

5 onderdelen: €39,00 p.p.

 

  • Programma’s zijn mogelijk van 15 tot 2.500 personen.

  • De prijzen zijn inclusief begeleidings- en transportkosten binnen een straal van 75 km vanaf Delft. Boven 75 km vanaf Delft rekenen wij € 1,- per gereden km en € 29,50 per extra reisuur per begeleider.

  • Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

bottom of page