top of page
Boomstamwerpen Schotse highland games

STRONG & SPORTY

Strong & Sporty is een door Vanderkruit SportsEvents samengesteld Highland Game programma voor de echte sportieveling. Dankzij de conditionele-, kracht- en concentratieonderdelen is het een passend programma voor een energieke groep die opzoek is naar zowel fysieke uitdaging als plezier.  

Het volledige Strong & Sporty programma bestaat uit 5 onderdelen en een 6e finale-onderdeel. Het is een middag vullend, uitdagend programma met een maximale duur van 4 uur. We bieden echter ook de mogelijkheid om losse onderdelen te boeken om zo een verkort programma samen te stellen.

Lees verder

De onderdelen

Caber wave – Boomstamloop

Tijdens dit onderdeel neem je samen met je team een boomstam op je schouders en probeer je zigzaggend een uitdagend parcours van palen af te leggen. Lukt het jouw team gelijktijdig snelheid te creëren en de boomstam recht voort te bewegen? Lees meer.

Roll the barrel – Wijnvatrollen

In tweetallen word je bij dit onderdeel uitgedaagd om een log houten vat over een parcours te rollen terwijl je tegenstander naast je hetzelfde doet. Bundel je krachten en bereik de finish als eerst! Lees meer.

Tossing the sheaf – Strobaalhoogwerpen

Dit onderdeel vergt je uiterste kracht en concentratie. Met een hooivork werp je een zware zak gevuld met stro over een horizontale lat boven je hoofd. De lat wordt letterlijk en figuurlijk steeds hoger gelegd, waarbij de krachten van jouw team op de proef worden gesteld. Lees meer.

Timber walk – Boomstamslepen

Tijdens de timber walk dien je zo snel mogelijk een parcours af te leggen terwijl je in beide handen een flinke boomstam achter je aansleept. Heeft jouw team genoeg doorzettingsvermogen en kracht om de tegenstander voor te zijn? Lees meer.

Archery – handboogschieten

Tijdens dit onderdeel word je uitgedaagd om op een doelblok te schieten. Je schiet met een originele Westernboog van 15 meter afstand. Durf jij een schot te wagen? Lees meer.

 

Tug of War – Touwtrekken

Touwtrekken: inmiddels wereldberoemd en één van de oudste bekende manieren van teamsport. Het is erop of eronder. Welk team is het sterkst en haalt de ander onderuit? Bij uitstek hét finalespel. 

Prijzen

Het volledige Strong & Sporty Programma – met alle 5 de onderdelen en finalespel –  bedraagt €42,50 p.p.

 

Losse onderdelen

2 onderdelen: €25,00 p.p.

3 onderdelen: €30,00 p.p.

4 onderdelen: €35,00 p.p.

5 onderdelen: €39,00 p.p.

 

  • Programma’s zijn mogelijk van 15 tot 2.500 personen.

  • De prijzen zijn inclusief begeleidings- en transportkosten binnen een straal van 75 km vanaf Delft. Boven 75 km vanaf Delft rekenen wij € 1,- per gereden km en € 29,50 per extra reisuur per begeleider.

  • Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

bottom of page