top of page

OVER ONS

Handboogschieten

Vanderkruit SportsEvents is de specialist in het organiseren van sportieve evenementen in Nederland en Vlaanderen. Met 183 sporten en spelen uit 49 landen en 6 continenten, hebben wij alles in huis om de meest unieke sportieve programma’s te ontwikkelen.

 

Al sinds 1989 staan wij voor je klaar om jouw teambuildingactiviteit, publieksevenement, bedrijfsfeest, familiedag of teamuitje tot een succes te maken. Met 25 jaar ervaring in Highland Games, ben je bij VanderKruit SportsEvents verzekerd van een authentiek Schots evenement waarbij aandacht is besteed aan detail en veiligheid.

Wij luisteren naar jouw wensen, passen onze programma’s aan op jouw gezelschap, bieden altijd een slechtweeralternatief en werken aantoonbaar veilig. Sinds 2002 werkt Vanderkruit SportsEvents volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de Vereniging van Buitensportondernemers en TüV-Nederland. Zo zorgen wij ervoor dat alle deelnemers volop actief zijn, maar nooit worden overbelast. Alle onderdelen worden dan ook dusdanig ingericht dat de kans op blessures minimaal is en iedereen – jong, oud, krachtpatser of juist strategisch denker – mee kan doen.

03.jpg
bottom of page