top of page

 

Geheel in thema

Bij ieder Highland Game programma van Vanderkruit SportsEvents ben je verzekerd van een volledige Schotse beleving. Ieder team wordt voorzien van clan badges en iedere captain van een traditionele kilt. Daarnaast wordt er nauwkeurig aandacht besteed aan de locatie om zo een authentieke sfeer te creëren.

Vanderkruit SportsEvents biedt echter een aantal opties om jouw evenement nog verder uit te breiden of te verdiepen. Zo kunnen alle programma’s aangevuld worden met extra entertainment of prijzenmateriaal.

Lees verder

Schotse muziek
Schotse kilt

MUZIEK

Doedelzakspeler

Een optreden van de bekendste doedelzakspeler van Nederland, Steve the Bagpipe Player, voorafgaand en tijdens je Highland Game event maakt jouw Highland Game programma compleet.

Prijs €325, exclusief btw.

 

Pipe & Drums Band

Ter introductie van je Highland Game event, is er de mogelijkheid een traditionele Pipe en Drums band in te huren. Deze speelt gedurende de introductie van het evenement en begeleidt de teams naar het eerste onderdeel. De muziek zet letterlijk de toon van de dag en laat jouw groep ontspannen aan het programma beginnen.

Prijs op aanvraag en afhankelijk van het type band.

bottom of page